Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

De totale combi-oplossing van Mijn Aansluiting bestaat uit een aantal componenten:

CAPO

Aansluitingen

De applicatie CAPO Aansluitingen bevat individuele aanvragen en opdrachten en alle informatie die nodig is om regie te voeren en operationeel te sturen. Per aanvraag en opdracht is inzichtelijk in welke fase (ook wel processtap) van het aansluitproces deze zich bevindt. Daarnaast is zichtbaar wie erbij betrokken zijn, wat de planning is en in hoeverre de gemaakte afspraken gehaald worden. Gebruikers hebben toegang tot de aanvragen en opdrachten die voor hun organisatie geldig zijn. Het doel van deze tool is dat op individuele aanvragen en opdrachten operationeel het gesprek gevoerd kan worden over de voortgang.

Hoofdleidingen

CAPO Hoofdleidingen ondersteunt het Combi-hoofdleidingen proces binnen de Combi gebieden. Dit zijn de projecten die door de Combi begeleid worden.

Power BI

In Power BI geven de combi-rapportages geaggregeerde informatie die gebaseerd is op een samenvatting van alle informatie die beschikbaar is vanuit DSP en LIP voor een bepaalde organisatie. Het geeft geen inzicht in individuele gevallen. Het doel van de rapportages is om strategische inzichten te verkrijgen over het verloop van de aansluitwerkzaamheden binnen een bepaald gebied of voor een bepaalde organisatie. Zie ook de functionele documentatie van de rapportages.
Uitroepteken.pngImage Added Voor toegang tot de CAPO rapportage dient u te beschikken over een PowerBI Pro licentie vanuit uw eigen organisatie.

CAPO API

CAPO kan gebruikt worden via de CAPO Schermen (UI), of via de CAPO Deelnemers API. Een API (Application Programming Interface) maakt het mogelijk om het ene (computer)systeem te laten communiceren met het andere systeem. Het maakt dus mogelijk dat een gebruiker in de eigen bedrijfssystemen kan werken en CAPO daar via de API de benodigde informatie ophaalt en heen stuurt. De CAPO applicatie is API-first gebouwd, we gaan er van uit dat de deelnemers (netbeheerder en aannemers) de API implementeren in hun eigen systemen zodat de eindgebruiker uiteindelijk in één scherm zijn werkzaamheden kan uitvoeren. De relevante documentatie hierover is te vinden op CAPO API.